Kilpailu

Kilpailu

Kilpailu on päättynyt, lämpimät kiitokset kaikille osallistujille! Tutustu voittajatöihin Häiriköiden blogipostauksesta!

Lisäksi voit lukea koululaistöiden parhaimmistosta täältä.

——————————————————————————————————————————–

Kilpailu starttaa 12.9.2017 ja kilpailutyöt on jätettävä viimeistään 4.3.2018 klo 23.59. Voittajat palkitaan huhtikuun alussa. Palkintona on roppakaupalla mainetta, kunniaa ja kirjapalkintoja. Voittajatyöt julkaistaan mahdollisesti Voima-lehdessä.

Kilpailussa on kaksi sarjaa. Molemmissa sarjoissa kilpailuun voi osallistua yksin tai työryhmänä. Yksi osallistuja/ työryhmä voi lähettää kilpailuun max. 2 työtä.

Osallistuessasi kilpailuun hyväksyt sen, että työ mahdollisesti julkaistaan Global Meal -nettisivulla, hankkeen ja kilpailun järjestäjien somessa, sekä Voima-lehdessä, Natura-lehdessä ja mahdollisissa muissa hankkeen järjestäjien kanavissa. Työn oikeudet säilyvät tekijällä tai tekijöillä.

Avoin sarja on nimensä mukaisesti avoin kaikille vastamainonnasta kiinnostuneille iästä tai ammattitaustasta riippumatta. Kilpailutyö palautetaan painokelpoisena: joko kuvatiedostona (jpg, psd, tif) kooltaan vähintään vähintään noin 2500×3500 pikseliä tai pdf-tiedostona kooltaan vähintään A4, kuvat resoluutioltaan vähintään 250–300ppi. Tuomaristo arvostaa kilpailutöissä vahvaa yhteiskunnallista otetta, kekseliäisyyttä ja visuaalista toteutusta.

Koululaissarja on suunnattu yläkoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille. Koululaissarjaan voivat osallistua kaikki 19-vuotiaat ja sitä nuoremmat opettajansa johdolla. Opettajan vastuulla on huolehtia siitä, että kilpailuun osallistuvien opiskelijoiden töillä on julkaisuluvat huoltajilta. Kilpailutyö palautetaan painokelpoisena: joko kuvatiedostona (jpg, psd, tif) kooltaan vähintään vähintään noin 2500×3500 pikseliä tai pdf-tiedostona kooltaan vähintään A4, kuvat resoluutioltaan vähintään 250–300ppi. Paperisena tehdyt työt skannataan tai kuvataan vähintään noin 2500×3500 pikselin kokoon. Tuomaristo arvostaa kilpailutöissä vahvaa yhteiskunnallista otetta, kekseliäisyyttä ja visuaalista toteutusta. Yhtä osa-aluetta voi kompensoida toisella, joten myös käsin tehdyillä vastamainoksilla on hyvä mahdollisuus pärjätä kilpailussa!

Työt palautetaan sähköisesti tällä lomakkeella, kukin työ omalla lomakkeellaan. Valitse ensin osallistutko avoimeen sarjaan vai koululaissarjaan ja täytä sen jälkeen omat tai työryhmäsi tiedot huolellisesti.

HUOM! Ennen kuin lähetät työsi kilpailuun, pyri vielä katsomaan sitä ulkopuolisen silmin. Ymmärtääkö katsoja mitä haluat työlläsi sanoa ja millaisen viestin välittää? Jos epäilet, että viestisi ei välttämättä välity suunnittelemallasi tavalla, mieti vielä voitko lisätä työhön jotakin lisäinfoa tekstin tai kuvien muodossa. Vastamainos on hyvä yhteiskunnallisen keskustelun väline, mutta vain siinä tapauksessa että katsoja ymmärtää mikä on keskustelun aihe ja oma kantasi siihen. HUOMHUOM! Jos työsi palautuksessa ilmenee teknisiä ongelmia, voit palauttaa sen myös sähköpostitse.